torstai 31. toukokuuta 2012

Päivityksiä ja valmistuvia tilareita

Voin rehellisesti sanoa, että olen ollut ahkera. Tietysti, kun vaihtoehtoina on kämpän siivoaminen ylppäreitä varten ja tallien päivittely, niin valitsen jälkimmäisen.
Kahdessa päivässä olen kerennyt päivitellä tallia ja korjailla hevosten sivuja, piirtää ja päivittää PKK:n sertilistaa. I'm so proud of myself!

Sertilista on taas pitkästä aikaa ajantasalla, joten uusimmat sertit pitäisi nyt löytyä sieltä.

Mel Serenissä rekisteröin uusimmat hevoset VRL:llän. Uusia hevosia ovat Zane, Lily, Tollo, Hiccup ja Panu.
Panu ei oikeastaan ole uusi, mutta sain vasta nyt siirrettyä sen sivut freewebsistä teepa.nettiin ja päivittämään ne ajantasalle. Hommasin Panulle myös toisen omistajan ja toivottavasti nyt Panun kanssa ollaan vähän aktiivisempia. Kilpailen sillä itse ERJ:tä ja kirjoittelen tekstejä. Toinen omistaja hoitaa NJ:n ja KRJ:n kisaamisen. Jalostuskäytössä Panu on puoliksi, eli molemmilla omistajilla on samanlainen oikeus käyttää Panua jalostukseen.

Lisäsin myös kaikkien hevosten rekisterinumerot hevoslistaukseen ja hevosten omille sivuille. Kävin läpi kasvattilistaa ja lisäilin muuten puuttuvia asioita ML:n sivuille (katsokaa yksärit sivu! siellä on nyt melkein kaikilla hevosilla pikkukuvat).
Vielä pitäisi tehdä juttuja ja päivitellä kisakalentereja, mutta voi olla että ne hommat jäävät ensiviikkoon.
Hiljaa hyvä tulee.

Tässä vielä pari keskeneräistä tilarijuttua. Toinen on ihan kokonaan minun piirtämäni (musta) ja toiseen olen tehnyt linen entisen kuvan päälle.


Onko tällä vieläkin liian pieni pää?

- nica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti