maanantai 1. lokakuuta 2012

EQP joulukalenteri infoa ja muuta

Äänestitte joulukalenteriksi EQP:n joulukalenterin, joten sellaista pitää sitten rueta kyhäämään. Joitakin hyviä ideoita on mielessä ja yritän niitä parhaani mukaan toteutella.
Jos jollakin on toiveita joulukalenterin sisällön suhteen, niin laittakaa toki kommenttina vaikka ehdotuksia kehiin. En lupaa totetuttaa niitä kaikkia, mutta eihän sitä tiedä vaikka joku ehdotus pääsisikin itse joulukalenteriin asti :)

Sen verran voin valottaa, että tulette saamaan uusia tavaroita lähes jokainen päivä joulukuun ajan tarjouksia unohtamatta! Yhden päivän voisin säästää vaikka asiakkaiden joulutervehdyksille, joten jos haluatte sellaisia EQP:n joulukalenteriin esille, niin niitä voi vaikka lähetellä ennen joulukuun 1. päivää minulle säpöön nica@teepa.net

Lisäksi voisin yhden päivän säästää asiakkaiden omille tavaroille, eli nyt on mahdollisuus saada oma tavaransa myyntiin EQP:hen joulukuun ajaksi. Se voi olla ihan mikä tahansa hevosvaruste/ratsastajan varuste jonka olet kehitellyt ja jolle olet itse piirtänyt kuvan! Kuva ei saa mielellään olla läpipiirretty, mutta sen ei myöskään tarvitse olla tietokoneella piirretty. Eli kuva saa olla myös käsin piirretty. Kuvan maksimikoko on 200x200 pikseliä, oli se mikä tahansa tavara. Pienennän kuvaa tarvittaessa.
Kun ja jos lähetät tavarasi EQP:n joulumarkkinoille, niin lähetä seuraavat tiedot nica@teepa.net sähköpostiin EQP Joulumarkkinat-otsikolla:
- kuva liitteenä tai linkkinä jonnekkin minne se on ladattu
 - tuotteen nimi ja hinta
 - pieni kuvaus tuotteesta

 --------

 Lisäksi olen nyt päässyt vaatteiden kanssa eteenpäin. Hupparipohja on tehty, nyt alkaa hirmuinen suunnittelu. Lisäksi perus, huputuon takki on saanut pohjaluonnoksen, joten pääsen niitäkin tekemään ja suunnittelemaan. Jospa näitäkin saataisiin mahdollisimman nopeasti tarjolle. - nica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti