keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Muutoksen tuulia

Aloitetaan EQP:stä. Päätin, että EQP:stä poistuu ravivarusteiden puoli ja keskitymme tästä lähtien ratsujen varusteisiin, ratsastajan varusteisiin ja tallipuoleen. Toivottavasti saan lisäyksiä tehtyä ratsastajien tavaroihin ja pääsen aloittamaan tallipuoltakin, kun ylppärit on ohi :) Ainakin toivon kerkeäväni.
Toivoisin siis ehdotuksia tallipuolen tavaroiksi, jotta minulla olisi jo jotain valmista listaa tallipuolta varten. Ehdotuksia voi jättää EQP:n foorumille, mailiini tai tähän alle kommenttina.

Mêl Serenin kohdalla kaikki on onneksi aika tavallisesti. Jokunen EVM-tamma pitäisi hommata, kun alkaa mm. Cinalla olemaan varsakiintiö täynnä. Cremellon neitokaisen jos siis jostain hommaisi :)
Tollolle pitäisi kuvia keretä piirtelemään ja samoin muutamala tammalle. Pöljän kanssa odotellaan näyttelytuloksia tuon uuden rakennekuvan kanssa.

Minä taas vähän jäädän noitten kirjoituksen takia. Toivottavasti pääsen kahden viikon päästä takaisin raiteille :D Tänään olen ollut todella ahkera, sillä otin vapaaillan lukemisesta. Päivitin mm. ML:n PKK-näyttelyiden kutsut ja lisäilin kisoja hevosille.

Ah, Glee on mahtava<33

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti